Det går framåt och enligt plan kan man sammanfatta läget. Framåt såtillvida att jag orkar springa snabbare. Jag orkar springa längre och jag orkar springa längre och snabbare samtidigt. Jag håller mig väldigt bra till den plan jag har avseende mängd och pulsering och det är så otroligt skönt att köra med lite struktur igen! Fortfarande några procent upp till en normal grundform men helt klart bör jag kunna vara där till efter sommaren och då kan jag dunka på hårdare.

Sen jag bloggade senast så har jag förutom att hinna springa en del även hunnit hjälpa stjärnadepten med en plan till bra comeback i höst. Hoppas verkligen att den får avsedd effekt. Helt klart kändes det som en stor låga av motivation tändes där iaf och det är väldigt inspirerande att se.

Katterna växer och börjar bli väldigt vilda! Nu hoppas jag bara hitta bra hem till de två som måste flytta om drygt 6 veckor. Helst skulle jag vilja behålla alla tre för dom är lite olika personligheter och underbara på sina egna sätt.

Ha det,
Mackan