Nu är säsongen igång. Jädrar vad skönt det är med bar överkropp, Nike Free 3.0 och fladdrande shorts. Lufsade runt Kungsholmen på lunchen och det var hur mycket folk som helst ute. Rålis fylld av solande människor och alla verkar allmänt glada.

Jag tillämpar ju mycket av min planering av träningsveckan efter hur veckan i sig ser ut. Så igår morse var det alldeles väldigt lämpligt att köra snabbhetsuthållighet. Dels för att det var lämpligt att springa hela vägen hemifrån och dels för att ska man slippa gå upp gristidigt så passar det bättre att springa snabbt.

Efter en snabb frukost, lek med katterna och en kopp kaffe så trippade jag iväg 4 km i lugn fart. En lugn fart som kändes jobbig i ottan. Skam den som ger sig och jag snäppte upp farten ordenligt efter 20 minuter. Efter 10 minuter av fart så ville jag bara lägga ner för det var skitjobbigt. Vis av erfarenhet så är det bara att bita i. Mycket riktigt så kom jag in i det och det inspirerar alltid när man springer om folk så att det bara sjunger om det.

Svettigare och svettigare vad det led men fram kom jag. Lite längre sträcka än normalt pga vägbyggen men 1:21:01 från Viggan till Stadshagen är ett bra träningspass på morgonkvisten när man knappt vaknat.

Ha det,
Mackan